NOTÍCIES          NOSALTRES        CONTACTE32 Habitatges 


 Estiu 2020 | Situació: Badia  
Desescalada neix de la lectura urbana del barri. En un àmbit d’alta densitat mitjançant edificacions compactes que provoquen una gran quantitat d’espais lliures residuals, proposem un edifici que intenta ocupar el màxim de parcel·la possible, donats els condicionants urbans, fugint així de la compacitat habitual de la zona.
Mitjançant el buidatge interior de l’edifici aconseguim que la proposta ocupi gran part del perimetre a l’hora que evitem que els habitatges s’orientin només a en una direcció. Aconseguint al mateix temps grans condicions urbanes i habitacionals.
L’edifici es treballa a partir de petites unitats habitacionals que es van agrupant per formar els habitatges entre dues anelles perimetrals. L’exterior forma un balcó corregut que permet potenciar al màxim els espais exteriors, tant pertinents en aquests moments, potenciant la relació de totes les estançes amb l’exterior, mentre que el recorregut interior conforma la passsera d’accès que bolca cap a un patí gran i amable que defineix l’espai comunitari.
Aquesta agrupació ens ha permès comptar amb només dues tipologies de superfície pràcticament igual. Així com assegurar que tots els habitatges compten amb un espai de treball tant necessari aquests dies.SideReal  2020  ©